Trgovina: Argentum

Stigla je jedna od omiljenih sezona što se tiče odijevanja i stylinga, a uz popularne ‘sweater weather’ outfite modni dodaci su neizostavni. Potražite u Argentumu  veliki izbor srebrnog nakita nakita gdje svatko može pronaći nešto za svoj stil.

Trend koji rado nosimo ove sezone, a pronalazimo ga u Argentumu su popularne ear cuffs naušnice. Jedan od razloga zašto ih volimo je taj što za njihovo nošenje nije potrebno bušiti uši, a izvrsno se kombiniraju uz naušnice s interesantnim privjeskom ili uz još jednu ear cuff naušnicu na istom uhu.

Layering je trend koji i dalje pratimo, a osim ogrlica različitih dužina, nižemo i mnoštvo narukvica i prstenja. Što više, to bolje!

Srebro ili pozlata? Vječno je pitanje kad se radi o nakitu, a odgovor je – oboje! I dok smo prije pazili da isključivo nosimo pozlatu ili samo srebrnu varijantu nakita, ove jeseni napuštamo sva pravila i nosimo oboje istovremeno!

Cirkoni su popularni kroz sve sezone, a dolaze u više veličina i boja. Od sitnih cirkona koji daju sjaj do upečatljivih komada, prozirni ili u boji, koji god odabrali, nećete pogriješiti.

Argentum – nosi uz osmijeh

ZAKUP PROSTORA       

Ukoliko ste zainteresirani za zakup poslovnog prostora u strogom centru Rijeke, kontaktirajte nas na:

anja.karuza@kvadratiupravljanje.hr
info@kvadratiupravljanje.hr